Onderhoud

Uw tuin het gehele jaar op haar mooist!
Voor het tuin onderhoud biedt Wentink eveneens de oplossing. 

Van wekelijks tuin onderhoud tot een jaarlijkse grote beurt: wij bieden onderhoudscontracten naar uw wens voor particulier en of bedrijf. Voor tuin onderhoud in de Hof van Twente; Diepenheim, Markelo, Goor, Delden en overige omliggende plaatsen komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvende gesprek.

Tip! Mocht u door omstandigheden als vakantie, tijdgebrek, leeftijd of ziekte uw tuin willen laten verzorgen ? Neem dan contact met ons op.

Voorbeelden Onderhoud

Wij zijn u graag van dienst!

0547-362825

Bereikbaar op ma. t/m za. van 09:00 - 18:00

Ga naar onze contact pagina of stuur een e-mail.

Hoveniersbedrijf Wentink is al generaties lang in beeld en partner in alle voorkomende werkzaamheden in de tuin rondom Herberg de Pot. Al jaren word er met een jaarcontract gewerkt waarin zowel de voor en najaarsbeurt is opgenomen als ook het wekelijks onderhoud. Hierdoor komt hoveniersbedrijf Wentink het gras maaien en houden de borders schoon waardoor wij onze klanten in het seizoen in een verzorgde terras en speeltuin kunnen ontvangen.

"De Hoveniers van Wentink denken goed mee en zorgen ervoor dat ons terras en onze speeltuin er netjes bij ligt. Daarnaast zijn wij zeer tevreden over de werkwijze en flexibiliteit. Hierdoor is Wentink een goede partner voor ons tuinonderhoud."Teunis-Jan & Susan & Henk

Over Wentink

Hoveniersbedrijf Wentink is al sinds 1986 dé hovenier in de Hof van Twente; een verbluffend team met een verrassend resultaat!

Neem een kijkje in de groene wereld van onze hoveniers. Maar ook Wentink`s plantencentrum is zeker de moeite waard. Deze geeft veel bekijks en biedt tal van ideeën!

Neem contact met ons op