Tuinarchitectuur

Ook voor `groen advies` staan wij altijd voor u klaar. De doe-het-zelver kan bijvoorbeeld samen met ons een ontwerp maken van deze (indien gewenst met vakkundige hulp) geheel zelf aanleggen.

Kom gerust eens langs op ons plantencentrum tussen Rijssen en Markelo. Hier vindt u zeker inspiratie! Nog meer ideeen haalt u uit onze online albums met de recentste tuinvoorbeelden of in onze fotoalbums op het plantencentrum.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in de Hof van Twente; Diepenheim, Markelo, Goor, Delden en alle omliggende plaatsen. Wij komen graag bij u langs!

Voorbeelden Tuinarchitectuur

Wij zijn u graag van dienst!

0547-362825

Bereikbaar op ma. t/m za. van 09:00 - 18:00

Ga naar onze contact pagina of stuur een e-mail.

Hoveniersbedrijf Wentink heeft bij ons uitstekend werk geleverd bij de realisatie van ons speelpark waarin we aan klanten de veelzijdigheid van onze speeltoestellen weergeven. Wentink heeft zowel ontwerp, aanleg als ook het jaarlijks onderhoud van onze tuin in beheer.

Enorme bevlogenheid, prima deskundigheid en een schat aan ervaring maakt voor mij dat hoveniersbedrijf Wentink een perfecte, loyale en betrouwbare partner is voor tuinaanleg en tuinonderhoud.Marc van den Burg

Over Wentink

Hoveniersbedrijf Wentink is al sinds 1986 dé hovenier in de Hof van Twente; een verbluffend team met een verrassend resultaat!

Neem een kijkje in de groene wereld van onze hoveniers. Maar ook Wentink`s plantencentrum is zeker de moeite waard. Deze geeft veel bekijks en biedt tal van ideeën!

Neem contact met ons op