Over Wentink

Hoveniersbedrijf Wentink is al sinds 1986 jaar dè hovenier in De Hof van Twente; een verbluffend team met een verrassend resultaat Neem een kijkje in de groene wereld van onze hoveniers. Maar ook Wentink`s plantencentrum is zeker de moeite waard. Deze geeft veel bekijks en biedt tal van ideeën.

Tuinkeur


Wij zijn Tuinkeur gecertificeerd.

Dit houdt voor u in dat u zaken doet met een bedrijf die:

- Servicegericht te werk gaat;
- Kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan;  
- Betrokken is bij de gang van zaken;  
- Professionaliteit uitstraalt;  
- Betrouwbaar is;  
- Vakbekwaam personeel in dienst heeft.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in de Hof van Twente; Diepenheim, Markelo, Goor, Delden en alle omliggende plaatsen. Wij komen graag bij u langs!

Wij zijn u graag van dienst!

0547-362825

Bereikbaar op ma. t/m za. van 09:00 - 18:00

Ga naar onze contact pagina of stuur een e-mail.

Twee keer per jaar komen de hoveniers van Wentink langs voor het grote onderhoud, daaronder verstaan wij snoeiwerk en eventuele kleine aanpassingen van de tuin. Contact loopt altijd in goed overleg, zodat onze tuin ieder seizoen er vrolijk bij staat.Familie Pieffers

Over Wentink

Hoveniersbedrijf Wentink is al sinds 1986 dé hovenier in de Hof van Twente; een verbluffend team met een verrassend resultaat!

Neem een kijkje in de groene wereld van onze hoveniers. Maar ook Wentink`s plantencentrum is zeker de moeite waard. Deze geeft veel bekijks en biedt tal van ideeën!

Neem contact met ons op