Renovatie

Een slecht gazon, verzakte oprit of verwilderde beplanting? Groeit het onkruid harder dan de bloemen en groeien de bomen zo hoog dat ze het licht op uw terras wegnemen? Denk dan eens aan een tuinrenovatie. We behouden dan de goede elementen in uw tuin en verbeteren waar nodig. Met een kleine ingreep kan uw tuin al een hele metamorfose ondergaan.

Denk aan tuinrenovatie

- Als uw tuin donkere of schrale hoeken kent;

- Na een verbouwing om het evenwicht tussen huis en tuin te herstellen;

- Uw woning te koop staat en de tuin representatief moet zijn;

- Als u de tuin anders wilt gaan gebruiken;

- Wanneer de inrichting volgens de smaak van de vorige bewoner is.

Voordelig

Tuinrenovatie is voordeliger dan volledig vernieuwen. Daar waar mogelijk gaan we de bestrating, accessoires en beplanting hergebruiken. Die elementen hoeven daarom niet aangekocht te worden. Het geeft uw tuin bovendien gelijk weer een volwassen uitstraling.

Deskundig advies

Vertrouw bij tuinrenovatie op ons deskundig advies over het hergebruik van beplanting, sierbestrating, tuinaccessoires, waterpartijen en houtdelen als schutting en pergola’s. Wij toveren uw bestaande tuin om tot een plek waar u weer kunt genieten van het buitenleven.

Neem vrijblijvend contact op en u bent zeker van een voordelige offerte.

Inzage in resultaat

U krijgt vooraf duidelijk inzage in hoe de gerenoveerde tuin eruit gaat zien en welk budget daarvoor nodig is. Desgewenst maken we een tuinschets of ontwerp. We bespreken daarnaast ook het opvolgend tuinonderhoud zodat u lang kunt blijven genieten van uw gerenoveerde tuin.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in de Hof van Twente; Diepenheim, Markelo, Goor, Delden en alle omliggende plaatsen. Wij komen graag bij u langs!

Voorbeelden Renovatie

Wij zijn u graag van dienst!

0547-362825

Bereikbaar op ma. t/m za. van 09:00 - 18:00

Ga naar onze contact pagina of stuur een e-mail.

Door jullie tuinonderhoud blijft de tuin niet alleen netjes, door de professionele snoeiwerkzaamheden wordt de tuin elk jaar mooier, voller en strakker! Het doorspreken van te voren zorgt voor goede afstemming. De groenexperts voeren het vervolgens perfect uit! Ook de bestrating is door de inzet van Wentink weer helemaal puik! Super dus!Paul Roescher

Over Wentink

Hoveniersbedrijf Wentink is al sinds 1986 dé hovenier in de Hof van Twente; een verbluffend team met een verrassend resultaat!

Neem een kijkje in de groene wereld van onze hoveniers. Maar ook Wentink`s plantencentrum is zeker de moeite waard. Deze geeft veel bekijks en biedt tal van ideeën!

Neem contact met ons op